Meny
Handlekurv

Supporthuset.no eies og drives av Trygg Hjelp AS. Besøk trygghjelp.no

PC support bedrift

Generell fjernstyrt PC support Bedrift
Bedriftstjeneste
Trenger din bedrift hjelp til generelle PC relaterte utfordringer? Så lenge du har Internett, kan vi fjernstyre din pc og løse problemet ved å tilby førsteklasses PC support. Denne tjenesten dekker egentlig alle våre timebaserte tjenester, men ta kontakt med oss på chat før du bestiller, og fortell ..
Kr. 812,50
Eks. mva. Kr. 650,00
PC Supportavtale Bedrift
Bedriftstjeneste
Mange av våre kunder synes det er greit å betale for prioritert support hver måned for å ha kontroll på utgiftene. Denne tjenesten gjelder fjernstyrt support (fjernhjelp) og fungerer ved at vi logger på hos deg med fjernstyringsverktøyet TeamViewer som du kan laste ned gratis nedenfor (dersom d..
Kr. 737,50
Eks. mva. Kr. 590,00
PC Optimalisering Bedrift
Bedriftstjeneste
Synes du PC'en har blitt tregere? Er det mye "gammelt rask" på maskinen din så den bruker lang tid på å åpne programmer? Vi optimaliserer datamaskinen for deg deg ved å fjerne filer og programmer som ikke lenger behøver og være der samt defragmenterer harddisken slik at operativsystemet bruker korte..
Kr. 812,50
Eks. mva. Kr. 650,00
PC Sikkerhetssjekk Bedrift
Bedriftstjeneste
Er du usikker på om din PC er infisert av virus eller hackere? Vi tar en grundig sjekk via vårt fjernstyringsverktøy og finner eventuelle problemer og løser problemene. Denne forhåndsbetalte tjenesten sikrer deg fastpris på utførelsen. Ta kontakt med oss på chat før du bestiller, og fortell oss hva ..
Kr. 1.237,50
Eks. mva. Kr. 990,00
Viser 1 til 4 av 4 (1 sider)