Meny
Handlekurv

Supporthuset.no eies og drives av Trygg Hjelp AS. Besøk trygghjelp.no

PC support privat

PC Sikkerhetssjekk Privatperson
Privatperson
Er du usikker på om din PC er infisert av virus eller hackere? Vi tar en grundig sjekk via vårt fjernstyringsverktøy og finner eventuelle problemer og løser dem. Denne forhåndsbetalte tjenesten sikrer deg fastpris på utførelsen. Ta kontakt med oss på chat før du bestiller, og fortell oss hva du tren..
Kr. 500,00
Eks. mva. Kr. 400,00
PC Optimalisering privatperson
Privatperson
Synes du PC'en har blitt tregere? Er det mye "gammelt rask" på maskinen så den bruker lang tid på å åpne programmer? Vi optimaliserer datamaskinen for deg deg ved å fjerne filer og programmer som ikke lenger behøver og være der samt defragmenterer harddisken slik at operativsystemet bruker kortere t..
Kr. 500,00
Eks. mva. Kr. 400,00
Fjernstyrt PC support utenfor Norge
mva-fritt
Bor du i spania eller andre steder i den store verden utenfor Norge? Vi har akkurat det produktet du trenger dersom du setter pris på rask, trygg og norskspråklig PC support. Denne tjenesten er ikke MVA belagt. Dessuten er prisen justert i henhold til normal timepris utenfor Norge. Trenger du hjelp ..
Kr. 250,00
Eks. mva. Kr. 250,00
Generell fjernstyrt PC support Privat
Populære tjenester Privatperson
Trenger du hjelp til generelle PC relaterte utfordringer? Så lenge du har Internett, kan vi fjernstyre din pc og løse problemet ved å tilby førsteklasses PC support. Denne tjenesten dekker egentlig alle våre timebaserte tjenester, men ta kontakt med oss på chat før du bestiller, og fortell oss ..
Kr. 500,00
Eks. mva. Kr. 400,00
Viser 1 til 4 av 4 (1 sider)