Meny
Handlekurv

Supporthuset.no eies og drives av Trygg Hjelp AS. Besøk trygghjelp.no

Tjenester til bedrifter

Tjenester til bedrifter
EAZ Baseline Shield 11.2
Bedriftstjeneste Nedlasting Privatperson
Emne: Software
Baseline Shield fungerer som en Windows tidsmaskin, og gir deg muligheten til å angre brukerfeil og systemproblemer som gir feilmeldinger eller forhindrer oppstart. Baseline Shield fjerner PC problemer med 90%. Du kan nullstille PCen tilbake til det ønskede oppsettet når du vil, og du trenger ikke e..
Kr. 373,75
Eks. mva. Kr. 299,00
Design Shopify header
Bedriftstjeneste
Emne: Design
På nettet skal ting se bra ut for at folk skal klikke på det. Sånn har det alltid vært, og sånn vil det alltid være. Dersom du laster opp et bilde som ikke passer i formatet Shopify foretrekker kan bildet se strukket og rart ut. Det er ikke heldig da dette får nettbutikken din til å se amatørmessig ..
Kr. 312,50
Eks. mva. Kr. 250,00
Design YouTube header
Bedriftstjeneste
Emne: Design
På nettet skal ting se bra ut for at folk skal klikke på det. Sånn har det alltid vært, og sånn vil det alltid være. Dersom du laster opp et bilde som ikke passer i formatet YouTube foretrekker kan bildet se strukket og rart ut. Det er ikke heldig. Vi optimerer bildet deres i det formatet YouTube be..
Kr. 312,50
Eks. mva. Kr. 250,00
Design Facebook header
Bedriftstjeneste
Emne: Design
På nettet skal ting se bra ut for at folk skal klikke på det. Sånn har det alltid vært, og sånn vil det alltid være. Dersom du laster opp et bilde som ikke passer i formatet Facebook foretrekker kan bildet se strukket og rart ut. Det er ikke heldig. Vi optimerer bildet deres i det formatet Facebook ..
Kr. 312,50
Eks. mva. Kr. 250,00
Logo design optimalisering for sosiale medier
Bedriftstjeneste
Emne: Design
På nettet skal ting se bra ut for at folk skal klikke på det. Sånn har det alltid vært, og sånn vil det alltid være. Dersom du laster opp en logo som ikke passer i formatet nettsiden foretrekker kan logoen deres se strukket og rar ut. Det er ikke heldig. Vi optimerer logoen deres i det formatet du ø..
Kr. 625,00
Eks. mva. Kr. 500,00
30GB Webhotell + .no-domene
Bedriftstjeneste
Emne: www
Et valgfritt .no-domene + 30GB lagringsplass på Wordpress Optimalisert webhotell i samarbeid med ProISP. Vi tar oss av registreringer, erklæring og gjør alt klart for deg til å begynne å bruke ditt nye .no domene. Ta kontakt med oss på chat før du bestiller, og fortell oss hva du trenger hjelp ..
Kr. 1.237,50
Eks. mva. Kr. 990,00
WWW domenesøk
Privatperson
Emne: www
Et godt domenenavn er nesten like viktig som en god nettside. Vi hjelper deg gjerne med søk etter ledige og høyt rangerte domenenavn som passer perfekt i din bransje. Domenet kan selvfølgelig også registreres via oss. Ta kontakt med oss på chat før du bestiller, og fortell oss hva du trenger hj..
Kr. 250,00
Eks. mva. Kr. 200,00
Kom i gang med eget firma
Bedriftstjeneste Privatperson
Står du på trappene til å starte eget firma? Hva slags firmatype skal du velge? Enkeltmannsforetak, Aksjeselskap, Holdingselskap eller kanskje investeringsselskap? Det er viktig å velge riktig med en gang for å unngå skattemessige eller eierskapsmessige utfordringer senere. Uansett hva du lurer på k..
Kr. 312,50
Eks. mva. Kr. 250,00
Kom i gang med Gmail
Bedriftstjeneste Privatperson
Google's Gmail er en av de største gratis e-postleverandørene i dag. Trenger du en ny e-postadresse som tillater at du leser e-post på mobilen, på PC og hvor enn du befinner deg anbefaler vi Gmail. Her kan du i tillegg laste ned og sende e-post med din firmaadresse uten mye konfigurasjon. Dermed får..
Kr. 437,50
Eks. mva. Kr. 350,00
Kom i gang med Skype og Skype for business
Bedriftstjeneste
Ofte kan møter og foredrag med fordel gjennomføres via internett. Til dette er Skype og Skype for business vanlige verktøy. Mange vet ikke kriteriene for at vanlig Skype skal kunne ringe til Skype for Business eller omvendt. Andre synes det er vanskelig å finne hverandre eller få mikrofonen til..
Kr. 812,50
Eks. mva. Kr. 650,00
Kom i gang med Adobe
Bedriftstjeneste
I tillegg til at Adobe er en av de største leverandørene av programmer for bilde og videoredigering har de også mange andre fantastiske verktøy for PDF redigering og websideutvikling. For å kjøpe Adobe programmer må du ha en Adobe konto. Deretter kan du kjøpe abonnement på deres programmer i Adobe C..
Kr. 862,50
Eks. mva. Kr. 690,00
Kom i gang med Microsoft Office 365
Bedriftstjeneste
Microsoft Office 365 er det mest brukte programmet i verden for kontorbruk. Tekstbehandling, regneark, presentasjoner, e-post og mye mer. Microsoft Office 365 er abonnementbasert. Du betaler for et år av gangen og må logge inn i programvaren med microsoft kontoen din. Vi er Microsoft forhandler og k..
Kr. 862,50
Eks. mva. Kr. 690,00
Viser 1 til 12 av 53 (5 sider)