Meny
Handlekurv

Supporthuset.no eies og drives av Trygg Hjelp AS. Besøk trygghjelp.no

Design

Design
Design Shopify header
Bedriftstjeneste
Emne: Design
På nettet skal ting se bra ut for at folk skal klikke på det. Sånn har det alltid vært, og sånn vil det alltid være. Dersom du laster opp et bilde som ikke passer i formatet Shopify foretrekker kan bildet se strukket og rart ut. Det er ikke heldig da dette får nettbutikken din til å se amatørmessig ..
Kr. 312,50
Eks. mva. Kr. 250,00
Design YouTube header
Bedriftstjeneste
Emne: Design
På nettet skal ting se bra ut for at folk skal klikke på det. Sånn har det alltid vært, og sånn vil det alltid være. Dersom du laster opp et bilde som ikke passer i formatet YouTube foretrekker kan bildet se strukket og rart ut. Det er ikke heldig. Vi optimerer bildet deres i det formatet YouTube be..
Kr. 312,50
Eks. mva. Kr. 250,00
Design Facebook header
Bedriftstjeneste
Emne: Design
På nettet skal ting se bra ut for at folk skal klikke på det. Sånn har det alltid vært, og sånn vil det alltid være. Dersom du laster opp et bilde som ikke passer i formatet Facebook foretrekker kan bildet se strukket og rart ut. Det er ikke heldig. Vi optimerer bildet deres i det formatet Facebook ..
Kr. 312,50
Eks. mva. Kr. 250,00
Logo design optimalisering for sosiale medier
Bedriftstjeneste
Emne: Design
På nettet skal ting se bra ut for at folk skal klikke på det. Sånn har det alltid vært, og sånn vil det alltid være. Dersom du laster opp en logo som ikke passer i formatet nettsiden foretrekker kan logoen deres se strukket og rar ut. Det er ikke heldig. Vi optimerer logoen deres i det formatet du ø..
Kr. 625,00
Eks. mva. Kr. 500,00
Kom i gang med Vistaprint
Bedriftstjeneste
Vistaprint er en av de største leverandørene av varer med trykk i europa, muligens verden. Her designer du selv det du ønsker og får det levert på døren. Det er billig, og du kan lett re-bestille varer du har designet før. Alt fra visittkort til t-skjorter. Alle er ikke født designer, og det kan mul..
Kr. 487,50
Eks. mva. Kr. 390,00
Viser 1 til 5 av 5 (1 sider)