Meny
Handlekurv

Supporthuset.no eies og drives av Trygg Hjelp AS. Besøk trygghjelp.no

PC support

PC support
Logo design optimalisering for sosiale medier
Bedriftstjeneste
Emne: Design
På nettet skal ting se bra ut for at folk skal klikke på det. Sånn har det alltid vært, og sånn vil det alltid være. Dersom du laster opp en logo som ikke passer i formatet nettsiden foretrekker kan logoen deres se strukket og rar ut. Det er ikke heldig. Vi optimerer logoen deres i det formatet du ø..
Kr. 625,00
Eks. mva. Kr. 500,00
Generell fjernstyrt PC support Bedrift
Bedriftstjeneste
Trenger din bedrift hjelp til generelle PC relaterte utfordringer? Så lenge du har Internett, kan vi fjernstyre din pc og løse problemet ved å tilby førsteklasses PC support. Denne tjenesten dekker egentlig alle våre timebaserte tjenester, men ta kontakt med oss på chat før du bestiller, og fortell ..
Kr. 812,50
Eks. mva. Kr. 650,00
Adobe Support
Bedriftstjeneste
Emne: Adobe
Fungerer ikke Adobe programvaren din som den skal? Vanskelig å få svar fra Adobe support, eller forstår du rett og slett ikke hva de sier? Vi kan mange Adobe programmer, og intuitivt tilegner vi raskt forståelse for det vi ikke kjenner til. Denne forhåndsbetalte tjenesten sikrer deg fastpris på oppd..
Kr. 812,50
Eks. mva. Kr. 650,00
Microsoft Office Support Bedrift
Bedriftstjeneste
Emne: Microsoft
Fungerer ikke Microsoft Office som den skal? Problemer med Outlook eller finner du ikke funksjoner du trenger i Word og Excel? Har du en viktig presentasjon, og får ikke Powerpoint til å samarbeide? Dette er ganske vanlig, og de fleste av oss har ikke tid til å sette av 2 dager til Office kurs. I ti..
Kr. 812,50
Eks. mva. Kr. 650,00
Windows Oppgradering Bedrift
Bedriftstjeneste
Emne: Microsoft
Har du problemer med å komme i gang med Windows 10? Trenger du hjelp til oppgradering og tilpasning av det nye operativsystemet? Denne forhåndsbetalte tjenesten sikrer deg fastpris på Windows 10 oppgradering via vårt fjernstyringsverktøy. Ta kontakt med oss på chat før du bestiller, og fortell oss h..
Kr. 1.237,50
Eks. mva. Kr. 990,00
PC Optimalisering Bedrift
Bedriftstjeneste
Synes du PC'en har blitt tregere? Er det mye "gammelt rask" på maskinen din så den bruker lang tid på å åpne programmer? Vi optimaliserer datamaskinen for deg deg ved å fjerne filer og programmer som ikke lenger behøver og være der samt defragmenterer harddisken slik at operativsystemet bruker korte..
Kr. 812,50
Eks. mva. Kr. 650,00
PC Sikkerhetssjekk Bedrift
Bedriftstjeneste
Er du usikker på om din PC er infisert av virus eller hackere? Vi tar en grundig sjekk via vårt fjernstyringsverktøy og finner eventuelle problemer og løser problemene. Denne forhåndsbetalte tjenesten sikrer deg fastpris på utførelsen. Ta kontakt med oss på chat før du bestiller, og fortell oss hva ..
Kr. 1.237,50
Eks. mva. Kr. 990,00
Viser 1 til 7 av 7 (1 sider)