Meny
Handlekurv

Supporthuset.no eies og drives av Trygg Hjelp AS. Besøk trygghjelp.no

Kom i gang med...

Kom i gang med...
Kom i gang med eget firma
Bedriftstjeneste Privatperson
Står du på trappene til å starte eget firma? Hva slags firmatype skal du velge? Enkeltmannsforetak, Aksjeselskap, Holdingselskap eller kanskje investeringsselskap? Det er viktig å velge riktig med en gang for å unngå skattemessige eller eierskapsmessige utfordringer senere. Uansett hva du lurer på k..
Kr. 312,50
Eks. mva. Kr. 250,00
Kom i gang med Gmail
Bedriftstjeneste Privatperson
Google's Gmail er en av de største gratis e-postleverandørene i dag. Trenger du en ny e-postadresse som tillater at du leser e-post på mobilen, på PC og hvor enn du befinner deg anbefaler vi Gmail. Her kan du i tillegg laste ned og sende e-post med din firmaadresse uten mye konfigurasjon. Dermed får..
Kr. 437,50
Eks. mva. Kr. 350,00
Kom i gang med Skype og Skype for business
Bedriftstjeneste
Ofte kan møter og foredrag med fordel gjennomføres via internett. Til dette er Skype og Skype for business vanlige verktøy. Mange vet ikke kriteriene for at vanlig Skype skal kunne ringe til Skype for Business eller omvendt. Andre synes det er vanskelig å finne hverandre eller få mikrofonen til..
Kr. 812,50
Eks. mva. Kr. 650,00
Kom i gang med Adobe
Bedriftstjeneste
I tillegg til at Adobe er en av de største leverandørene av programmer for bilde og videoredigering har de også mange andre fantastiske verktøy for PDF redigering og websideutvikling. For å kjøpe Adobe programmer må du ha en Adobe konto. Deretter kan du kjøpe abonnement på deres programmer i Adobe C..
Kr. 862,50
Eks. mva. Kr. 690,00
Kom i gang med Microsoft Office 365
Bedriftstjeneste
Microsoft Office 365 er det mest brukte programmet i verden for kontorbruk. Tekstbehandling, regneark, presentasjoner, e-post og mye mer. Microsoft Office 365 er abonnementbasert. Du betaler for et år av gangen og må logge inn i programvaren med microsoft kontoen din. Vi er Microsoft forhandler og k..
Kr. 862,50
Eks. mva. Kr. 690,00
Kom i gang med Conta Faktura
Bedriftstjeneste
Conta faktura er gratis! Små nystartede bedrifter trenger likviditet. Siden conta er online fakturasystem på norsk kan du logge inn og administrere fakturering hvor som helst. Frihet! Trenger du hjelp og råd til registrering, konfigurasjon, logoredigering eller annet. Ta kontakt med oss på chat..
Kr. 612,50
Eks. mva. Kr. 490,00
Kom i gang med Fiken.no
Bedriftstjeneste
Fiken regnskap er virkelig fantastisk for små bedrifter som vil ha full kontroll på regnskapsføringen. Det er lett å bruke selv for personer uten mastergrad i regnskap, og kostnadsbesparelsen kontra å bruke regnskapsfører er stor. Fiken's mål er å gjøre det mulig for alle med små foretak å føre regn..
Kr. 737,50
Eks. mva. Kr. 590,00
Kom i gang med vTiger CRM
Bedriftstjeneste
vTiger CRM er et komplett CRM system og rimelig sammenlignet med mange andre mer kjente systemer. Derimot kan det være vanskelig å konfigurere da det finnes lite informasjon på norsk om hvordan man gjør dette. Har du startet med vTiger og står fast med spørsmål om hvordan du skal tilpasse løsningen ..
Kr. 1.862,50
Eks. mva. Kr. 1.490,00
Kom i gang med Vistaprint
Bedriftstjeneste
Vistaprint er en av de største leverandørene av varer med trykk i europa, muligens verden. Her designer du selv det du ønsker og får det levert på døren. Det er billig, og du kan lett re-bestille varer du har designet før. Alt fra visittkort til t-skjorter. Alle er ikke født designer, og det kan mul..
Kr. 487,50
Eks. mva. Kr. 390,00
Kom i gang med OpenCart nettbutikk
Bedriftstjeneste
OpenCart er i utgangspunktet gratis. Du administrerer den på din egen webserver (webhotell) og har 100% kontroll på butikkløsningen uten månedlige utgifter i form av leie. Du kan også leie webhotell hos oss. Har du vurdert å komme i gang med OpenCart vet du naturligvis dette, men er du på utkikk ett..
Kr. 3.112,50
Eks. mva. Kr. 2.490,00
Kom i gang med Prestashop nettbutikk
Bedriftstjeneste
Prestashop er i bunn og grunn gratis. Du hoster den gjerne selv på din egen webserver (webhotell) og har 100% kontroll, du kan også leie webhotell hos oss. Har du vurdert å komme i gang med Prestashop vet du naturligvis dette, men er du på utkikk etter en god nettbutikkløsning uten månedlige kostnad..
Kr. 3.112,50
Eks. mva. Kr. 2.490,00
Kom i gang med Google Analytics
Bedriftstjeneste
Google Analytics er det mest brukte verktøyet for studere hvem som besøker hjemmesiden din og hva de gjør når de er der. Dette er viktig kunnskap som kan brukes til å få besøkende til å returnere, bli på siden lenger samt å få flere nye besøkende. Oppsett av Google Analytics krever konfigurasjon på ..
Kr. 737,50
Eks. mva. Kr. 590,00
Viser 1 til 12 av 24 (2 sider)