Meny
Handlekurv

Supporthuset.no eies og drives av Trygg Hjelp AS. Besøk trygghjelp.no

Eget firma

Eget firma
Kom i gang med eget firma
Bedriftstjeneste Privatperson
Står du på trappene til å starte eget firma? Hva slags firmatype skal du velge? Enkeltmannsforetak, Aksjeselskap, Holdingselskap eller kanskje investeringsselskap? Det er viktig å velge riktig med en gang for å unngå skattemessige eller eierskapsmessige utfordringer senere. Uansett hva du lurer på k..
Kr. 312,50
Eks. mva. Kr. 250,00
Kom i gang med Gmail
Bedriftstjeneste Privatperson
Google's Gmail er en av de største gratis e-postleverandørene i dag. Trenger du en ny e-postadresse som tillater at du leser e-post på mobilen, på PC og hvor enn du befinner deg anbefaler vi Gmail. Her kan du i tillegg laste ned og sende e-post med din firmaadresse uten mye konfigurasjon. Dermed får..
Kr. 437,50
Eks. mva. Kr. 350,00
Kom i gang med Adobe
Bedriftstjeneste
I tillegg til at Adobe er en av de største leverandørene av programmer for bilde og videoredigering har de også mange andre fantastiske verktøy for PDF redigering og websideutvikling. For å kjøpe Adobe programmer må du ha en Adobe konto. Deretter kan du kjøpe abonnement på deres programmer i Adobe C..
Kr. 862,50
Eks. mva. Kr. 690,00
Kom i gang med Microsoft Office 365
Bedriftstjeneste
Microsoft Office 365 er det mest brukte programmet i verden for kontorbruk. Tekstbehandling, regneark, presentasjoner, e-post og mye mer. Microsoft Office 365 er abonnementbasert. Du betaler for et år av gangen og må logge inn i programvaren med microsoft kontoen din. Vi er Microsoft forhandler og k..
Kr. 862,50
Eks. mva. Kr. 690,00
Kom i gang med Conta Faktura
Bedriftstjeneste
Conta faktura er gratis! Små nystartede bedrifter trenger likviditet. Siden conta er online fakturasystem på norsk kan du logge inn og administrere fakturering hvor som helst. Frihet! Trenger du hjelp og råd til registrering, konfigurasjon, logoredigering eller annet. Ta kontakt med oss på chat..
Kr. 612,50
Eks. mva. Kr. 490,00
Kom i gang med Fiken.no
Bedriftstjeneste
Fiken regnskap er virkelig fantastisk for små bedrifter som vil ha full kontroll på regnskapsføringen. Det er lett å bruke selv for personer uten mastergrad i regnskap, og kostnadsbesparelsen kontra å bruke regnskapsfører er stor. Fiken's mål er å gjøre det mulig for alle med små foretak å føre regn..
Kr. 737,50
Eks. mva. Kr. 590,00
Kom i gang med vTiger CRM
Bedriftstjeneste
vTiger CRM er et komplett CRM system og rimelig sammenlignet med mange andre mer kjente systemer. Derimot kan det være vanskelig å konfigurere da det finnes lite informasjon på norsk om hvordan man gjør dette. Har du startet med vTiger og står fast med spørsmål om hvordan du skal tilpasse løsningen ..
Kr. 1.862,50
Eks. mva. Kr. 1.490,00
Kom i gang med Vistaprint
Bedriftstjeneste
Vistaprint er en av de største leverandørene av varer med trykk i europa, muligens verden. Her designer du selv det du ønsker og får det levert på døren. Det er billig, og du kan lett re-bestille varer du har designet før. Alt fra visittkort til t-skjorter. Alle er ikke født designer, og det kan mul..
Kr. 487,50
Eks. mva. Kr. 390,00
Kom i gang med Trustpilot
Bedriftstjeneste
Trustpilot er en av verdens største plattformer for anmeldelser av bedrifter. Den er gratis og åpen for alle. Deres filosofi er å føre folk og bedrifter sammen for å stadig forbedre opplevelsene til begge parter.Trustpilot er et sted der folk kan dele og lese anmeldelser av bedrifter. Samtidig har h..
Kr. 487,50
Eks. mva. Kr. 390,00
Viser 1 til 9 av 9 (1 sider)