Meny
Handlekurv

Supporthuset.no eies og drives av Trygg Hjelp AS. Besøk trygghjelp.no

Nettbutikk

Nettbutikk
Kom i gang med OpenCart nettbutikk
Bedriftstjeneste
OpenCart er i utgangspunktet gratis. Du administrerer den på din egen webserver (webhotell) og har 100% kontroll på butikkløsningen uten månedlige utgifter i form av leie. Du kan også leie webhotell hos oss. Har du vurdert å komme i gang med OpenCart vet du naturligvis dette, men er du på utkikk ett..
Kr. 3.112,50
Eks. mva. Kr. 2.490,00
Kom i gang med Prestashop nettbutikk
Bedriftstjeneste
Prestashop er i bunn og grunn gratis. Du hoster den gjerne selv på din egen webserver (webhotell) og har 100% kontroll, du kan også leie webhotell hos oss. Har du vurdert å komme i gang med Prestashop vet du naturligvis dette, men er du på utkikk etter en god nettbutikkløsning uten månedlige kostnad..
Kr. 3.112,50
Eks. mva. Kr. 2.490,00
Kom i gang med PayPal betalingsløsning
Bedriftstjeneste
Paypal er en annen av de mest populære løsningene for å motta betalinger i nettbutikker i tillegg til Stripe. Den støtter norsk, er sikker og lett å bruke. I tillegg til integrasjon på nettsiden for mottak av betaling med kort, kan man sende faktura, be om penger og sende penger fra Paypal kontrollp..
Kr. 737,50
Eks. mva. Kr. 590,00
Kom i gang med Stripe betalingsløsning
Bedriftstjeneste
Stripe er en av de mest populære betalingsløsningene i verden for å motta betaling i nettbutikker. Den støtter norsk, er trygg og lett å bruke. Den er ikke blant de dyreste i bruk heller. Alle betalingsløsninger tar prosenter av salget. Stripe bygger kraftige og fleksible verktøy for Internett hande..
Kr. 737,50
Eks. mva. Kr. 590,00
Kom i gang med Shopify Nettbutikk
Bedriftstjeneste
Shopify er nettbutikken for bedrifter som ønsker å komme i gang raskt med salg av produkter. Ingen etableringsgebyrer eller bindingstid, og du kan velge å oppgradere avtalen underveis når du har behov for det. Det beste med Shopify er at butikken ser profesjonell ut og fungerer strålende med en gang..
Kr. 737,50
Eks. mva. Kr. 590,00
Kom i gang med Wordpress CMS
Bedriftstjeneste
Wordpress er det mest brukte CMS i verden for drift nettside for bedrifter. Programvaren startet som verdens ledende blogg plattform, men har senere utviklet seg til å bli en avansert publiseringsløsning for alle typer nettsider og innhold, med et hav av utviklingsmuligheter. WordPress støtter over ..
Kr. 987,50
Eks. mva. Kr. 790,00
Kom i gang med Trustpilot
Bedriftstjeneste
Trustpilot er en av verdens største plattformer for anmeldelser av bedrifter. Den er gratis og åpen for alle. Deres filosofi er å føre folk og bedrifter sammen for å stadig forbedre opplevelsene til begge parter.Trustpilot er et sted der folk kan dele og lese anmeldelser av bedrifter. Samtidig har h..
Kr. 487,50
Eks. mva. Kr. 390,00
Kom i gang med live chat på hjemmesiden
Bedriftstjeneste
På tide å komme i gang med live chat på hjemmesiden, som den du finner her hos oss? Vi hjelper deg å velge riktig løsning og installere / integrere den for deg på deres nettside. Dessuten tar vi en felles runde i live chat motorens kontrollpanel slik at du lærer å administrere kundebehandlere og kun..
Kr. 1.237,50
Eks. mva. Kr. 990,00
Viser 1 til 8 av 8 (1 sider)