Meny
Handlekurv

Supporthuset.no eies og drives av Trygg Hjelp AS. Besøk trygghjelp.no

Nettside og e-post

Nettside og e-post
WWW domenesøk
Privatperson
Emne: www
Et godt domenenavn er nesten like viktig som en god nettside. Vi hjelper deg gjerne med søk etter ledige og høyt rangerte domenenavn som passer perfekt i din bransje. Domenet kan selvfølgelig også registreres via oss. Ta kontakt med oss på chat før du bestiller, og fortell oss hva du trenger hj..
Kr. 250,00
Eks. mva. Kr. 200,00
Kom i gang med Gmail
Bedriftstjeneste Privatperson
Google's Gmail er en av de største gratis e-postleverandørene i dag. Trenger du en ny e-postadresse som tillater at du leser e-post på mobilen, på PC og hvor enn du befinner deg anbefaler vi Gmail. Her kan du i tillegg laste ned og sende e-post med din firmaadresse uten mye konfigurasjon. Dermed får..
Kr. 437,50
Eks. mva. Kr. 350,00
Kom i gang med Google Analytics
Bedriftstjeneste
Google Analytics er det mest brukte verktøyet for studere hvem som besøker hjemmesiden din og hva de gjør når de er der. Dette er viktig kunnskap som kan brukes til å få besøkende til å returnere, bli på siden lenger samt å få flere nye besøkende. Oppsett av Google Analytics krever konfigurasjon på ..
Kr. 737,50
Eks. mva. Kr. 590,00
Kom i gang med Wordpress CMS
Bedriftstjeneste
Wordpress er det mest brukte CMS i verden for drift nettside for bedrifter. Programvaren startet som verdens ledende blogg plattform, men har senere utviklet seg til å bli en avansert publiseringsløsning for alle typer nettsider og innhold, med et hav av utviklingsmuligheter. WordPress støtter over ..
Kr. 987,50
Eks. mva. Kr. 790,00
Kom i gang med Google Bedrift Kom i gang med Google Bedrift
Bedriftstjeneste
På tide å komme i gang med Google Bedrift? Det er et av de viktigste tiltakene for å se profesjonell ut når folk søker etter deg på Google. For det første kan det være vanskelig å vite hvor man starter og hvordan man skal bruke det. Det viktigste er å komme i gang. En Google bedrift oppføring vil øk..
Kr. 737,50
Eks. mva. Kr. 590,00
Kom i gang med Google Adwords
Bedriftstjeneste
På tide å komme i gang med annonsering på Google? Det er en av de bedre annonseringskanalene og anbefales dersom du vurderer å annonsere på nett. Dette kan være en prøvelse for menigmann i starten. Det er ikke bare å legge ut hva som helst. Tekst og bilder må tweakes i stort monn for å få god pris p..
Kr. 1.237,50
Eks. mva. Kr. 990,00
Kom i gang med live chat på hjemmesiden
Bedriftstjeneste
På tide å komme i gang med live chat på hjemmesiden, som den du finner her hos oss? Vi hjelper deg å velge riktig løsning og installere / integrere den for deg på deres nettside. Dessuten tar vi en felles runde i live chat motorens kontrollpanel slik at du lærer å administrere kundebehandlere og kun..
Kr. 1.237,50
Eks. mva. Kr. 990,00
Viser 1 til 7 av 7 (1 sider)