Meny
Handlekurv

Supporthuset.no eies og drives av Trygg Hjelp AS. Besøk trygghjelp.no

Sosiale medier

Sosiale medier
Design Shopify header
Bedriftstjeneste
Emne: Design
På nettet skal ting se bra ut for at folk skal klikke på det. Sånn har det alltid vært, og sånn vil det alltid være. Dersom du laster opp et bilde som ikke passer i formatet Shopify foretrekker kan bildet se strukket og rart ut. Det er ikke heldig da dette får nettbutikken din til å se amatørmessig ..
Kr. 312,50
Eks. mva. Kr. 250,00
Design YouTube header
Bedriftstjeneste
Emne: Design
På nettet skal ting se bra ut for at folk skal klikke på det. Sånn har det alltid vært, og sånn vil det alltid være. Dersom du laster opp et bilde som ikke passer i formatet YouTube foretrekker kan bildet se strukket og rart ut. Det er ikke heldig. Vi optimerer bildet deres i det formatet YouTube be..
Kr. 312,50
Eks. mva. Kr. 250,00
Design Facebook header
Bedriftstjeneste
Emne: Design
På nettet skal ting se bra ut for at folk skal klikke på det. Sånn har det alltid vært, og sånn vil det alltid være. Dersom du laster opp et bilde som ikke passer i formatet Facebook foretrekker kan bildet se strukket og rart ut. Det er ikke heldig. Vi optimerer bildet deres i det formatet Facebook ..
Kr. 312,50
Eks. mva. Kr. 250,00
Logo design optimalisering for sosiale medier
Bedriftstjeneste
Emne: Design
På nettet skal ting se bra ut for at folk skal klikke på det. Sånn har det alltid vært, og sånn vil det alltid være. Dersom du laster opp en logo som ikke passer i formatet nettsiden foretrekker kan logoen deres se strukket og rar ut. Det er ikke heldig. Vi optimerer logoen deres i det formatet du ø..
Kr. 625,00
Eks. mva. Kr. 500,00
Kom i gang med Google Analytics
Bedriftstjeneste
Google Analytics er det mest brukte verktøyet for studere hvem som besøker hjemmesiden din og hva de gjør når de er der. Dette er viktig kunnskap som kan brukes til å få besøkende til å returnere, bli på siden lenger samt å få flere nye besøkende. Oppsett av Google Analytics krever konfigurasjon på ..
Kr. 737,50
Eks. mva. Kr. 590,00
Kom i gang med Trustpilot
Bedriftstjeneste
Trustpilot er en av verdens største plattformer for anmeldelser av bedrifter. Den er gratis og åpen for alle. Deres filosofi er å føre folk og bedrifter sammen for å stadig forbedre opplevelsene til begge parter.Trustpilot er et sted der folk kan dele og lese anmeldelser av bedrifter. Samtidig har h..
Kr. 487,50
Eks. mva. Kr. 390,00
Kom i gang med sosiale medier markedsføring
Bedriftstjeneste
På tide å komme i gang med markedsføring i sosiale medier som Facebook, Youtube, Instagram, Snapchat? Sosiale medier de beste markedsføringkanalene og anbefales dersom du vurderer å møte kundene dine der hvor de er og annonsere dersom du vil drive trafikk til firmaets nettside. Avhengig av bransje o..
Kr. 1.237,50
Eks. mva. Kr. 990,00
Kom i gang med Facebook Annonse
Bedriftstjeneste
På tide å komme i gang med annonsering på Facebook? Det er en av de bedre markedsføringkanalene og anbefales dersom du vurderer å møte kundene dine der hvor de er å annonsere enten du vil drive trafikk til firmanettsiden eller din Facebook Bedriftside. Det er noen viktige elementer man må huske på v..
Kr. 1.237,50
Eks. mva. Kr. 990,00
Kom i gang med Facebook Bedrift
Bedriftstjeneste
På tide å komme i gang med Facebook Bedriftside? Det er et av de viktigste tiltakene for å se profesjonell ut når folk søker etter deg på på Facebook - og det er antakeligvis der de fleste potensielle kundene er. For det første kan det være vanskelig å vite hvor man starter for å opprette en side og..
Kr. 1.237,50
Eks. mva. Kr. 990,00
Kom i gang med Google Bedrift Kom i gang med Google Bedrift
Bedriftstjeneste
På tide å komme i gang med Google Bedrift? Det er et av de viktigste tiltakene for å se profesjonell ut når folk søker etter deg på Google. For det første kan det være vanskelig å vite hvor man starter og hvordan man skal bruke det. Det viktigste er å komme i gang. En Google bedrift oppføring vil øk..
Kr. 737,50
Eks. mva. Kr. 590,00
Kom i gang med live chat på hjemmesiden
Bedriftstjeneste
På tide å komme i gang med live chat på hjemmesiden, som den du finner her hos oss? Vi hjelper deg å velge riktig løsning og installere / integrere den for deg på deres nettside. Dessuten tar vi en felles runde i live chat motorens kontrollpanel slik at du lærer å administrere kundebehandlere og kun..
Kr. 1.237,50
Eks. mva. Kr. 990,00
Viser 1 til 11 av 11 (1 sider)