Meny
Handlekurv

Supporthuset.no eies og drives av Trygg Hjelp AS. Besøk trygghjelp.no

Wordpress

Wordpress
Kom i gang med Wordpress CMS
Bedriftstjeneste
Wordpress er det mest brukte CMS i verden for drift nettside for bedrifter. Programvaren startet som verdens ledende blogg plattform, men har senere utviklet seg til å bli en avansert publiseringsløsning for alle typer nettsider og innhold, med et hav av utviklingsmuligheter. WordPress støtter over ..
Kr. 987,50
Eks. mva. Kr. 790,00
Kom i gang med live chat på hjemmesiden
Bedriftstjeneste
På tide å komme i gang med live chat på hjemmesiden, som den du finner her hos oss? Vi hjelper deg å velge riktig løsning og installere / integrere den for deg på deres nettside. Dessuten tar vi en felles runde i live chat motorens kontrollpanel slik at du lærer å administrere kundebehandlere og kun..
Kr. 1.237,50
Eks. mva. Kr. 990,00
WordPress Migrering
Bedriftstjeneste
Emne: Wordpress
Wordpress er det mest brukte CMS i verden for å drifte nettside for bedrifter. Har du en gammel nettside som har møtt begrensninger for utvikling, eller er videreutvikling vanskelig og dyrt? Da lønner det seg garantert å migrere til WordPress. Dette betyr i praksis at vi rekonstruerer en ny WordPres..
Kr. 3.737,50
Eks. mva. Kr. 2.990,00
WordPress Installasjon (ny nettside)
Bedriftstjeneste
Emne: Wordpress
Wordpress er det mest brukte CMS i verden for å drifte nettside for bedrifter. I dag bruker de fleste mobil og nettbrett til å surfe på nett. Trenger du en ny mobilvennlig nettside med utvidelsesmuligheter for senere behov? Trygg Hjelp setter opp WordPress installasjon på ditt webhotell og installer..
Kr. 3.737,50
Eks. mva. Kr. 2.990,00
WordPress Kloning
Bedriftstjeneste
Emne: Wordpress
Wordpress er det mest brukte CMS i verden for å drifte nettside for bedrifter. Trenger du hjelp til å klone wordpress installasjonen din så du kan bruke denne på en annen nettside for så å endre innholdet? Ta kontakt med oss på chat før du bestiller, og fortell oss hva du trenger hjelp til slik..
Kr. 1.237,50
Eks. mva. Kr. 990,00
WordPress Modernisering
Bedriftstjeneste
Emne: Wordpress
Wordpress er det mest brukte CMS i verden for å drifte nettside for bedrifter. Ser websiden din rotete, gammel og utdatert ut er det sannsynligvis slik besøkende tenker på deg som bedrift. Derfor er det krise fordi både besøkende og søkemotorer oppfatter websiden som useriøs. Bestill denne tjenesten..
Kr. 1.875,00
Eks. mva. Kr. 1.500,00
WordPress Feilretting Bedrift
Bedriftstjeneste
Emne: Wordpress
Wordpress er det mest brukte CMS i verden for å drifte nettside for bedrifter. Har du feilmeldinger på nettsiden, eller har den rett og slett sluttet å virke? Mange utvidelser ødelegger funksjonalitet uten justering i WordPress. At nettsiden er nede eller gir feilmeldinger er krise fordi både besøke..
Kr. 812,50
Eks. mva. Kr. 650,00
WordPress Sikkerhetskopi
Bedriftstjeneste
Emne: Wordpress
Wordpress er det mest brukte CMS i verden for å drifte nettside for bedrifter. Trenger du hjelp til å sikkerhetskopiere din WordPress installasjon? Vi hjelper deg med dette slik at du kan utføre sikkerhetskopi selv senere. Vi er også behjelpelige med sikkerhetskopi av database. Ta kontakt ..
Kr. 737,50
Eks. mva. Kr. 590,00
WordPress Oversettelse
Bedriftstjeneste
Emne: Wordpress
Wordpress er det mest brukte CMS i verden for å drifte nettside for bedrifter. Selv om mye allerede er oversatt, kan det være utvidelser som ikke støtter norsk eller ord-lyd i WordPress kjerneoversettelsen som ikke passer til deres bransje eller produkt. Vi oversetter til norsk i samarbeid med dere...
Kr. 737,50
Eks. mva. Kr. 590,00
Emne: Wordpress
Wordpress er det mest brukte CMS i verden for å drifte nettside for bedrifter. Trenger du hjelp til å installere utvidelser hjelper vi deg raskt og enkelt med å få websiden din slik du ønsker. Ofte vil en utvidelse se "rar" ut uten justering, eller kanskje du også trenger råd til hvilken utvidelse s..
Kr. 737,50
Eks. mva. Kr. 590,00
Kom i gang med søkemotoroptimalisering (SEO)
Bedriftstjeneste
Kunsten å få din virksomhet høyt opp i organiske treff på Google, Bing, Yahoo eller andre søkemotorer er den viktigste formen for reklame og eksponering din bedrift kan få i dag. Enten du trenger søkemotoroptimalisering (SEO) for privat nettside eller en bedrifts-nettside er Trygg Hjelp den rette sa..
Kr. 1.237,50
Eks. mva. Kr. 990,00
Søkemotor optimaliseringsrapport (SEO rapport)
Bedriftstjeneste
At deres nettside rangerer høyt opp i organiske treff på Google, Bing, Yahoo eller andre søkemotorer er den viktigste formen for reklame og eksponering din bedrift kan få i dag. Skal man kunne forbedre SEO må man vite hvor skoen trykker. Dette gjøres ved at det utarbeides en SEO rapport som fortelle..
Kr. 737,50
Eks. mva. Kr. 590,00
Viser 1 til 12 av 16 (2 sider)