Meny
Handlekurv

Supporthuset.no eies og drives av Trygg Hjelp AS. Besøk trygghjelp.no

Tjenester til privatpersoner

Tjenester til privatpersoner
WordPress Konfigurasjon Privat
Privatperson
Emne: Wordpress
Wordpress er det mest brukte CMS i verden for å drifte nettside for blogg. Trenger du hjelp til å installere utvidelser, endre farger, justere cache plugin, html og JS minimering eller annet hjelper vi deg raskt og enkelt med å få websiden din slik du ønsker. Ofte vil en utvidelse se "rar" ut uten j..
Kr. 500,00
Eks. mva. Kr. 400,00
WordPress Feilretting Privat
Privatperson
Emne: Wordpress
Wordpress er det mest brukte CMS i verden for å drifte nettsider og blogg. Har du feilmeldinger på nettsiden, eller har den rett og slett sluttet å virke? Mange utvidelser ødelegger funksjonalitet uten justering i WordPress. At nettsiden er nede eller gir feilmeldinger er krise fordi både besøkende ..
Kr. 500,00
Eks. mva. Kr. 400,00
Windows 10 Oppgradering Privatperson
Privatperson
Emne: Microsoft
Har du problemer med å komme i gang med Windows 10? Trenger du hjelp til oppgradering og tilpasning av det nye operativsystemet? Denne forhåndsbetalte tjenesten sikrer deg fastpris på Windows 10 oppgradering via vårt fjernstyringsverktøy. Ta kontakt med oss på chat før du bestiller, og fortell oss h..
Kr. 500,00
Eks. mva. Kr. 400,00
PC Sikkerhetssjekk Privatperson
Privatperson
Er du usikker på om din PC er infisert av virus eller hackere? Vi tar en grundig sjekk via vårt fjernstyringsverktøy og finner eventuelle problemer og løser dem. Denne forhåndsbetalte tjenesten sikrer deg fastpris på utførelsen. Ta kontakt med oss på chat før du bestiller, og fortell oss hva du tren..
Kr. 500,00
Eks. mva. Kr. 400,00
PC Optimalisering privatperson
Privatperson
Synes du PC'en har blitt tregere? Er det mye "gammelt rask" på maskinen så den bruker lang tid på å åpne programmer? Vi optimaliserer datamaskinen for deg deg ved å fjerne filer og programmer som ikke lenger behøver og være der samt defragmenterer harddisken slik at operativsystemet bruker kortere t..
Kr. 500,00
Eks. mva. Kr. 400,00
Design YouTube header Privat
Privatperson
Emne: Design
På nettet skal ting se bra ut for at folk skal klikke på det. Sånn har det alltid vært, og sånn vil det alltid være. Dersom du laster opp et bilde som ikke passer i formatet YouTube foretrekker kan bildet se strukket og rart ut. Det er ikke heldig. Vi optimerer bildet ditt i det formatet YouTube ber..
Kr. 250,00
Eks. mva. Kr. 200,00
Design Facebook header
Privatperson
Emne: Design
På nettet skal ting se bra ut for at folk skal klikke på det. Sånn har det alltid vært, og sånn vil det alltid være. Dersom du laster opp et bilde som ikke passer i formatet Facebook foretrekker kan bildet se strukket og rart ut. Det er ikke heldig. Vi optimerer bildet deres i det formatet Facebook ..
Kr. 250,00
Eks. mva. Kr. 200,00
Kom i gang med Wordpress
Privatperson
Wordpress er det mest brukte CMS i verden for drift av blogg. Programvaren startet som verdens ledende blogg plattform, men har senere utviklet seg til å bli en avansert publiseringsløsning for alle typer nettsider og innhold, med et hav av utviklingsmuligheter. WordPress støtter over 150 forskjelli..
Kr. 750,00
Eks. mva. Kr. 600,00
Kom i gang med Microsoft Office 365
Privatperson
Microsoft Office 365 er det mest brukte programmet i verden for kontorbruk. Tekstbehandling, regneark, presentasjoner, e-post og mye mer. Microsoft Office 365 er abonnementbasert. Du betaler for et år av gangen og må logge inn i programvaren med microsoft kontoen din. Vi er Microsoft forhandler og k..
Kr. 500,00
Eks. mva. Kr. 400,00
Kom i gang med Facebook sider og grupper
Privatperson
På tide å komme i gang med Facebook side eller gruppe? Har du et band eller et forbund som trenger å promoteres? Vi hjelper deg å opprette dette, og tipser deg dessuten om innhold, bilder og smarte triks og muligheter. Ta kontakt med oss på chat før du bestiller, og fortell oss hva du trenger h..
Kr. 500,00
Eks. mva. Kr. 400,00
EAZ Baseline Shield 11.2
Bedriftstjeneste Nedlasting Privatperson
Emne: Software
Baseline Shield fungerer som en Windows tidsmaskin, og gir deg muligheten til å angre brukerfeil og systemproblemer som gir feilmeldinger eller forhindrer oppstart. Baseline Shield fjerner PC problemer med 90%. Du kan nullstille PCen tilbake til det ønskede oppsettet når du vil, og du trenger ikke e..
Kr. 373,75
Eks. mva. Kr. 299,00
WWW domenesøk
Privatperson
Emne: www
Et godt domenenavn er nesten like viktig som en god nettside. Vi hjelper deg gjerne med søk etter ledige og høyt rangerte domenenavn som passer perfekt i din bransje. Domenet kan selvfølgelig også registreres via oss. Ta kontakt med oss på chat før du bestiller, og fortell oss hva du trenger hj..
Kr. 250,00
Eks. mva. Kr. 200,00
Viser 1 til 12 av 16 (2 sider)