Meny
Handlekurv

Supporthuset.no eies og drives av Trygg Hjelp AS. Besøk trygghjelp.no

Nettsider og e-post

Nettsider og e-post
WordPress Konfigurasjon Privat
Privatperson
Emne: Wordpress
Wordpress er det mest brukte CMS i verden for å drifte nettside for blogg. Trenger du hjelp til å installere utvidelser, endre farger, justere cache plugin, html og JS minimering eller annet hjelper vi deg raskt og enkelt med å få websiden din slik du ønsker. Ofte vil en utvidelse se "rar" ut uten j..
Kr. 500,00
Eks. mva. Kr. 400,00
WordPress Feilretting Privat
Privatperson
Emne: Wordpress
Wordpress er det mest brukte CMS i verden for å drifte nettsider og blogg. Har du feilmeldinger på nettsiden, eller har den rett og slett sluttet å virke? Mange utvidelser ødelegger funksjonalitet uten justering i WordPress. At nettsiden er nede eller gir feilmeldinger er krise fordi både besøkende ..
Kr. 500,00
Eks. mva. Kr. 400,00
Design YouTube header Privat
Privatperson
Emne: Design
På nettet skal ting se bra ut for at folk skal klikke på det. Sånn har det alltid vært, og sånn vil det alltid være. Dersom du laster opp et bilde som ikke passer i formatet YouTube foretrekker kan bildet se strukket og rart ut. Det er ikke heldig. Vi optimerer bildet ditt i det formatet YouTube ber..
Kr. 250,00
Eks. mva. Kr. 200,00
Design Facebook header
Privatperson
Emne: Design
På nettet skal ting se bra ut for at folk skal klikke på det. Sånn har det alltid vært, og sånn vil det alltid være. Dersom du laster opp et bilde som ikke passer i formatet Facebook foretrekker kan bildet se strukket og rart ut. Det er ikke heldig. Vi optimerer bildet deres i det formatet Facebook ..
Kr. 250,00
Eks. mva. Kr. 200,00
Kom i gang med Wordpress
Privatperson
Wordpress er det mest brukte CMS i verden for drift av blogg. Programvaren startet som verdens ledende blogg plattform, men har senere utviklet seg til å bli en avansert publiseringsløsning for alle typer nettsider og innhold, med et hav av utviklingsmuligheter. WordPress støtter over 150 forskjelli..
Kr. 750,00
Eks. mva. Kr. 600,00
Kom i gang med Facebook sider og grupper
Privatperson
På tide å komme i gang med Facebook side eller gruppe? Har du et band eller et forbund som trenger å promoteres? Vi hjelper deg å opprette dette, og tipser deg dessuten om innhold, bilder og smarte triks og muligheter. Ta kontakt med oss på chat før du bestiller, og fortell oss hva du trenger h..
Kr. 500,00
Eks. mva. Kr. 400,00
WWW domenesøk
Privatperson
Emne: www
Et godt domenenavn er nesten like viktig som en god nettside. Vi hjelper deg gjerne med søk etter ledige og høyt rangerte domenenavn som passer perfekt i din bransje. Domenet kan selvfølgelig også registreres via oss. Ta kontakt med oss på chat før du bestiller, og fortell oss hva du trenger hj..
Kr. 250,00
Eks. mva. Kr. 200,00
Viser 1 til 7 av 7 (1 sider)