Meny
Handlekurv

Supporthuset.no eies og drives av Trygg Hjelp AS. Besøk trygghjelp.no

PC support

PC support
Windows 10 Oppgradering Privatperson
Privatperson
Emne: Microsoft
Har du problemer med å komme i gang med Windows 10? Trenger du hjelp til oppgradering og tilpasning av det nye operativsystemet? Denne forhåndsbetalte tjenesten sikrer deg fastpris på Windows 10 oppgradering via vårt fjernstyringsverktøy. Ta kontakt med oss på chat før du bestiller, og fortell oss h..
Kr. 500,00
Eks. mva. Kr. 400,00
PC Sikkerhetssjekk Privatperson
Privatperson
Er du usikker på om din PC er infisert av virus eller hackere? Vi tar en grundig sjekk via vårt fjernstyringsverktøy og finner eventuelle problemer og løser dem. Denne forhåndsbetalte tjenesten sikrer deg fastpris på utførelsen. Ta kontakt med oss på chat før du bestiller, og fortell oss hva du tren..
Kr. 500,00
Eks. mva. Kr. 400,00
PC Optimalisering privatperson
Privatperson
Synes du PC'en har blitt tregere? Er det mye "gammelt rask" på maskinen så den bruker lang tid på å åpne programmer? Vi optimaliserer datamaskinen for deg deg ved å fjerne filer og programmer som ikke lenger behøver og være der samt defragmenterer harddisken slik at operativsystemet bruker kortere t..
Kr. 500,00
Eks. mva. Kr. 400,00
Kom i gang med Microsoft Office 365
Privatperson
Microsoft Office 365 er det mest brukte programmet i verden for kontorbruk. Tekstbehandling, regneark, presentasjoner, e-post og mye mer. Microsoft Office 365 er abonnementbasert. Du betaler for et år av gangen og må logge inn i programvaren med microsoft kontoen din. Vi er Microsoft forhandler og k..
Kr. 500,00
Eks. mva. Kr. 400,00
Viser 1 til 4 av 4 (1 sider)