Meny
Handlekurv

Supporthuset.no eies og drives av Trygg Hjelp AS. Besøk trygghjelp.no

Wordpress

WordPress Konfigurasjon Privat
Privatperson
Emne: Wordpress
Wordpress er det mest brukte CMS i verden for å drifte nettside for blogg. Trenger du hjelp til å installere utvidelser, endre farger, justere cache plugin, html og JS minimering eller annet hjelper vi deg raskt og enkelt med å få websiden din slik du ønsker. Ofte vil en utvidelse se "rar" ut uten j..
Kr. 500,00
Eks. mva. Kr. 400,00
WordPress Feilretting Privat
Privatperson
Emne: Wordpress
Wordpress er det mest brukte CMS i verden for å drifte nettsider og blogg. Har du feilmeldinger på nettsiden, eller har den rett og slett sluttet å virke? Mange utvidelser ødelegger funksjonalitet uten justering i WordPress. At nettsiden er nede eller gir feilmeldinger er krise fordi både besøkende ..
Kr. 500,00
Eks. mva. Kr. 400,00
WordPress Migrering
Bedriftstjeneste
Emne: Wordpress
Wordpress er det mest brukte CMS i verden for å drifte nettside for bedrifter. Har du en gammel nettside som har møtt begrensninger for utvikling, eller er videreutvikling vanskelig og dyrt? Da lønner det seg garantert å migrere til WordPress. Dette betyr i praksis at vi rekonstruerer en ny WordPres..
Kr. 3.737,50
Eks. mva. Kr. 2.990,00
WordPress Installasjon (ny nettside)
Bedriftstjeneste
Emne: Wordpress
Wordpress er det mest brukte CMS i verden for å drifte nettside for bedrifter. I dag bruker de fleste mobil og nettbrett til å surfe på nett. Trenger du en ny mobilvennlig nettside med utvidelsesmuligheter for senere behov? Trygg Hjelp setter opp WordPress installasjon på ditt webhotell og installer..
Kr. 3.737,50
Eks. mva. Kr. 2.990,00
WordPress Kloning
Bedriftstjeneste
Emne: Wordpress
Wordpress er det mest brukte CMS i verden for å drifte nettside for bedrifter. Trenger du hjelp til å klone wordpress installasjonen din så du kan bruke denne på en annen nettside for så å endre innholdet? Ta kontakt med oss på chat før du bestiller, og fortell oss hva du trenger hjelp til slik..
Kr. 1.237,50
Eks. mva. Kr. 990,00
WordPress Modernisering
Bedriftstjeneste
Emne: Wordpress
Wordpress er det mest brukte CMS i verden for å drifte nettside for bedrifter. Ser websiden din rotete, gammel og utdatert ut er det sannsynligvis slik besøkende tenker på deg som bedrift. Derfor er det krise fordi både besøkende og søkemotorer oppfatter websiden som useriøs. Bestill denne tjenesten..
Kr. 1.875,00
Eks. mva. Kr. 1.500,00
WordPress Feilretting Bedrift
Bedriftstjeneste
Emne: Wordpress
Wordpress er det mest brukte CMS i verden for å drifte nettside for bedrifter. Har du feilmeldinger på nettsiden, eller har den rett og slett sluttet å virke? Mange utvidelser ødelegger funksjonalitet uten justering i WordPress. At nettsiden er nede eller gir feilmeldinger er krise fordi både besøke..
Kr. 812,50
Eks. mva. Kr. 650,00
WordPress Sikkerhetskopi
Bedriftstjeneste
Emne: Wordpress
Wordpress er det mest brukte CMS i verden for å drifte nettside for bedrifter. Trenger du hjelp til å sikkerhetskopiere din WordPress installasjon? Vi hjelper deg med dette slik at du kan utføre sikkerhetskopi selv senere. Vi er også behjelpelige med sikkerhetskopi av database. Ta kontakt ..
Kr. 737,50
Eks. mva. Kr. 590,00
WordPress Oversettelse
Bedriftstjeneste
Emne: Wordpress
Wordpress er det mest brukte CMS i verden for å drifte nettside for bedrifter. Selv om mye allerede er oversatt, kan det være utvidelser som ikke støtter norsk eller ord-lyd i WordPress kjerneoversettelsen som ikke passer til deres bransje eller produkt. Vi oversetter til norsk i samarbeid med dere...
Kr. 737,50
Eks. mva. Kr. 590,00
Emne: Wordpress
Wordpress er det mest brukte CMS i verden for å drifte nettside for bedrifter. Trenger du hjelp til å installere utvidelser hjelper vi deg raskt og enkelt med å få websiden din slik du ønsker. Ofte vil en utvidelse se "rar" ut uten justering, eller kanskje du også trenger råd til hvilken utvidelse s..
Kr. 737,50
Eks. mva. Kr. 590,00
WordPress drift og vedlikehold
Bedriftstjeneste
Emne: Wordpress
(12 måneders avtale)Wordpress er det mest brukte CMS i verden for å drifte nettside for bedrifter. Synes du det er tidkrevende og vanskelig å holde din WordPress installasjon oppdatert? Det er faktisk andre ting du skal fokusere på til daglig, og en internettside er tidkrevende å vedlikeholde. Probl..
Kr. 487,50
Eks. mva. Kr. 390,00
WordPress Speed-UP
Bedriftstjeneste
Emne: Wordpress
Wordpress er det mest brukte CMS i verden for å drifte nettside for bedrifter. Med tiden blir det som på PC mye unødvendig data på disken som gjør WordPress tregere. Dette kan være et problem for dine utålmodige kunder som ikke har sans for at nettsider bruker unødvendig mye tid på å laste. Vi har 2..
Kr. 737,50
Eks. mva. Kr. 590,00
Viser 1 til 12 av 12 (1 sider)